H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

I miss you, I love you.. But you hurt me. What should I do? Hate you?
* I will walk away and pretending that I've never meet you *

Wah! title I macam biasa.. Kontot.. tapi, bila bab isinya pulak, sensasi! ye kawan2.. itu la Fatin Nur'asyiqah atau nama glamournya Syiqa Rahmat. btw, this post I dpt ilham dari sesi chatting ngn Cik Kartika Sri Dewi; atau nama rasmi beliau ialah Atiqah Zainundin.

sebenarnya, xde la ape sgtpun post kali ni. I just nak announce kat u all yg I nak letak gmbr Mr sumber Inspirasi I kat blog I ni. walaupun xdpt izin secara rasmi dari beliau, I letak je la. Nanti bila dah kantoi and dia marah, I tanggalkan la balik gambar tu.. kih kih kih...

Btw, I tak mo blurkan gambar beliau ni. I nak kasik cun.. supaya org tau sapekah insan mulia yang gilakan duit, tapi TIDAK KEDEKUT dan sangat baik hati yang mana beliau banyak memberi nasihat dan galakkan (perli-an sebenarnya!) kat I sehingga I terbukak pintu hati untuk belajar sebelum SPM ari tu...

* Beliau ni dalam diam2 suka jugak korek rahsia orang.. tapi, bila orang nak korek rahsia dia, dia cabut lari pegi kedai mamak Dharbar kat Melawati tu atau dia matikan talian handphone dia.. Sangat la "adil",kan? *

What ever it is, I lurve U la uncle! Cikgu la 'uncle' terbest!

Copyright reserved, ok! =)
*Sis KSDewi, ni bukan gmbr blur tau. Gmbr ni soften*

P/S: Cikgu, jangan kembang kempis pulak hidung tu yer.. x)

Cubit manja: Nak letak gambar cikgu Jufree, tapi nanti Ainaa ban I pulak =P

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

2 Love notes:

haha u nie dah la eja nama btol i slah

and biler la pulak anwar kasi nmer glamor tue??

haha..gmbr curi mmg la blur syg!

err.. rabun la memlm buta ni.. :D

ari tu u yg ckp dia yg bg nme tu kat u x)

btw, jgn la jerit kuat2 yg ni gmbr curik!

wakakaka

btw, satu je yg my friend tlg snap kan.. yg kat kedai mamak tu. yg dlm kelas tu student dia kat Martin yg snap.. I tolong cilok dari blog org jer :P

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang