H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"



"Dye bkn cntk sgat...ak ske tgok prangai dye... dye spotink... ske rndh dri low prfile la owg ckp kn..." - 17.4.2009; 8:51PM


Hari ni kan I plan nak pegi jog lambat ckit sbb nk jumpa Cikgu F,kan? Semalam I kunci jam kol 7.00 pagi. Pastu, pagi tadi jam tu berbunyi. Tapi, I tutup; sedap sangat tido dalam air-cond kat bilik mama ngn ayah. Pastu, I terjaga kol 8.15!! Huwaaaa.... Melepas! Nak jog ape time tu? matahari dah tersenyum riang dah! So, I decide nak pegi cucuk duit kat ATM and pegi beli breakfast... Muahaha...

I saja la lalu depan skola memandu tu. Ingtkan dapat la kacau2 dia kat situ. Skali tu, I nmpk Cikgu L je yg ada... Itu pun dia baru sampai.. *cikgu L tu nak buat apa.. dah la mulut laser. muahahaha....*

Lepas I balik dari jumpa ATM Machine tu, I lalu lagi depan skola tu. actually, mmg I kena lalu pun sebab tu je jalan yg dekat... I nampak kereta kancil colour gold sampai. Huwaaaa... tu kereta cikgu lain! Bukan Cikgu F!

Hari ni tak jumpa Cikgu F. Misi terbengkalai! Cuba lagi! Muahaha.

Lepas balik jog, I keluar breakfast wiith my family kat warung yang tepi sungai kat blakang umah ni. Au5 kut. Masa makan2 kat ctu la I nampak kereta kancil merah tu tersadai kat parking lot tu. Muahahaha...

Balik rumah dah tengah hari. I dipaksa masak hari ni! I masak sup ikan merah ngn sambal ikan kembong+ikan semilang. agaga. Tengah sibuk2 masak, Miss Azura call. Invite I main catur bistari kat KFC Melawati tu. I call member2 sume. tapi, diorg busy! Huwaa.. Last2, tiqa ngn smira je yg join. Muahaha. Jumpa Zali! OMG! I miss his smile... his joke...; every single thing about him! =((

Masa main catur tu, I sangat tension sebab I nampak Zali lalu lalang.. Huwaaa... Btw, game tu agak best klau yg main tu semua kawan2 I. Sebab, lebih enjoy and xyah nak control2. Tapi, dalam table tu ade la 3 org budak sekola yg 2 drpdnya sgt OVER dan I sangat menyampah ngn budak yang pakai baju penagwas tu sebab beliau agak poyo. Kat tiqa ngn Smira dia panggil akak. Tapi, I? Dia panggil nama je??? Cilaka! Masa I nak beli Ice Lemon tea tu (sebelum game), dia ngn kawan dia 2 org beratur depan I. Pastu, Zali keluar dari pintu staff tu. Then, salah sorg drpd 2 org budak sekolah tu mcm lambai tgn ala2 model gtu. Opsss. Masa tu jugak Zali senyum. Do they know each other? minah tu lambai kat kawan dia ke kat zali? *kawan dia sorg lagi tu beratur kat lane sebelah je.* -sighhhhhhh-

P/S: Hari ni cikgu F cuti kut. Sebab, I nampak kereta yg dia guna utk mengajar tu tersadai kat lot parking tu... Muahahaha.. Bad luck!

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang