H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

10 April 2009

I beli perfume baru! Yey! Actually, perfume tu dah lama release dah. Cuma i je baru nak beli.. wakakkaa. I rasa, korg semua dah tahu pasal Far Away dari avon, kan? So, tu la perfumenya. Klau promosi biasa, harga perfume tu RM59.00.. tapi, ni promosi yg 5 hari tu. So, i dpt sebotol perfume far away yg sama dengan harga RM38.00 ;;)

*makin bertambah koleksi perfume.. walhal yg dah sedia ada ni macam tak berusik pun...*

P/S: I nak perfume Little Black Dress dari Avon tu! RM69.90! Huwaaaa... Cikgu F sayang.. Belikan untuk Syiqa boleh?? Boleh sembur time kita nak pegi dating nanti! :-*
Masa I dalam perjalanan balik dari upacara pengebumian arwah Tok Ndek, kawan sekelas@musuh ketat I masa Form 5 dulu missed call hp I. Bila I call balik, dia x jawab. Then, dia text I. hehehe. Dulu mmg la I menyampah betul ngn dia. Tapi, sebelum SPM ari tu dah berbaik dah.. :D So, skrang ni dah ok la.. Then, dia mintak my photo. I ckp, amek je la kat my profile kat myspace,facebook or blog ni. Hehehe... Suka hati kau la nak buat ape, Fatin Amira... -.-'

P/S: Org kata, jgn terlalu menyayangi kerana perasaan sayang itu akn bertukar jadi benci... Jangan pula terlalu membenci kerana perasaan benci itu akan bertukar menjadi sayang... Kenyataan ni dah berlaku pada I. So, sayangilah orang di sekeliling anda secara berpada-pada... :)

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

9 Love notes:

berhenti membazir duit..
dah la x kerja dah,menganggur..
mcm kte.. kuang kuang kuang.. :P

isk

ade org tu nak beli cincin kahwin..

:-"

akid, ainaa nak beli cincin utk wedding korg! =P

lorhh ! kau na beli perfume far away rupanya ! hiyarghh ! seronok gila laaa ! ley sapu losyen and sembur sekali perfume dia ! yeah ! suka suka ! besh ! naseb bek kau beli ! haha ! :D eyheyh, jangan sebok rumah tangga org ! biar lah kak ainaa and abg akid na beli cincin. hang na perfume dari cegu faiz kan ?? hah.. gi la mintak. pi mintak jauh jauh. sebok jee ! haha :D

*aku na anak istana milah. tapi dia dah kahwin. sedihnya :(

weyh

yg kau sibuk hal rumah tangga aku apsal?

yg ko sebok2 nk announce nama laki aku tu apesal?

dush dush dush!!!

pastu, spe nk bg kau pkai perfume aku?

bluerkk

hehe..eena support kte tu..
muah *flying kiss utk eena,cpt tgkp msk cookie jar ye~* x)

hehe adik beradik bergaduh kat sini

ermmm

eena ade motif tu sukung kak ainaa dia :P

btw, ainina..

kitorg ni mmg ske bergaduh

jgn jealous yer!

:P

cika ptt beli perfume hilary duff kt sogo ari tuh..
gile murah..
juz rm55 jak..
mmg perfume tuh wangi & tahan lame..
lepas mandi pun still leh bau perfume tuh...
heheheh..

ceit!

xde dh ke skrang?

len kali, klau ade pape promotion perfume yg elok2, bgtau cika!

Ni wajiB! Ni arahan! ok!

*sedih x dpt pegi bau perfume tu*

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang