H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"


Dear Zali,
You hurt me more than I deserve,
how can you be so cruel?
I love you more than you deserve,
why am I such a fool?

Hari ni semangat gila bangun pagi! berjoging! Muahahaha... Tapi, yg spoil nye, minah bengong tu spoilkan mood I! sape yg terasa tu, harap maklum!! You annoyed me so much! Go die!

Berjoging sehingga ke kawasan yg aku pun lupa namanya. tengah best2 joging, terserempak ngn Ezzaree melepak kat pondok. Wah! dari kau melepak tu, baik ko join aku jog! agaga...

Hajat dihati nak tunggu sampai Cikgu F muncul, tapi macam malas je sebab dia lambat lagi la nk muncul. beliau akan muncul around 8.30 pg mcam tu. Walhal masa I dah nak balik tu awal lagi; baru kol 7.36 pg! Huwaaaaaa.... Sejam lagi! So, I pun decide untuk balik jugak that time sebab kaki dah melecet.. (Pakai kasut baru beli semalam. Kaki x serasi lagi ngn kasut tu!) sampai umah ngam2 kol 8.00 pagi! adeih! *xpe la cikgu. Esok saya keluar jog lambat ckit ye. nanti bleh kita wish "Good Morning" kat each other, kan?*

P/S: Post pasal "surat kesyukuran" & aktiviti I semalam I akan update nanti ye. I sgt mengantuk dan takde mood nak update post2 tu. Nak tido dulu! Muahahaha...

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

7 Love notes:

cika jom jogging kt klcc..
best tau..
gheheheh..

hahahaha.. semata2 nak pegi jog kena keluarkan RM2 utk naik bas?

jauh tu!
muahahaha

minah bengong tu spoilkan mood I! babi! sape yg terasa tu, harap maklum!! You annoyed me so much! Go die!

kiwakk gila!

teruskan usahaa!
hee kite je yg x start jogging lagi

Eena.. yg ko terasa tu spe suruh? spe mkn mcD, dia la yg gemuk!

ainina..

jum la kita bersama2 membanteras lemak2 yg semakin bermaharaja lela!

muahahaha

kte dah slalu jogging..
atas katil..
hahahahahahahah.. :P

muahahahahahaha...

ainaa joging atas katil?

hebat!

lemak mesti berkeliaran lari,kan?

;;)

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang