H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"


What do you do when the only one
that can make you stop crying,
is the person who made you cry?

Hari ni I bangun lambat. around 7.30. bangun je terus dpt "note" dari eena. dia suruh I call my aunty and bgtau stock dadih dah habis. (Adik I jadi ejen aunty I; jual dadih.. nyummyyyy... *promote ckit*)

Lepas siap2 nak pegi jog, mama sound I sebab I jog jauh. Walhal, I tak rasa jauh pun.. Maybe sebab I dah biasa jalan kaki kut. Muahaha. Kat taman tempat jog tu I jumpa Ezzaree lagi. I tegur dia. Rupanya, dia mmg lepak ctu lepas hantar adik dia g skola.. *baiknya abang!*

Hari ni I jog lama ckit sebab ade mood yang baik because ade mp3! muahahaha. I lalu tempat Cikgu F akan muncul; tapi xde jugak! Walhal masa tu dah kol 8.50. Kereta yg Cikgu L guna dah xde. Tapi, kereta yg Cikgu F guna ade lagi. Maknanya, Cikgu F tak sampai lagi@tak mengajar hari ni. Isk. Melepas lagi! muahahahahahaa.. sabar je la.. Btw, I bukan syok kat cikgu F tu. Saje je nak buat isu.. agaga.. Hatiku milik "Z" bukan nama sebenar! Muahahaha.. I love you!

P/S: Kaki dah lenguh2.. macam mana ni??


SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

5 Love notes:

lahh fatin jgnla nangis eh.. membazir je airmata tuh utk lelaki cmtue.. be strong girl..

heheh..
bile nak jog sme2 nie??

aku taw spe!
jeng3!

Afiqah : Apa boleh buat... dah itu yg mampu kulakukan.. muahahaha.. I've try.. But, I failed! =(

Kak Dina : Cika mmg free.. org tu la yg sibuk kje.. klau x kje pun, sibuk cari soalan utk "Encik Bus" tu.. agaga

Nadirah : sapekah org itu? Cuba cakap ckit.. muahhahaa... ;;)

hahahah..
akak ajak jog kt klcc taknak..
hahaha..

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang