H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Ha... kepada yg kepala penuh air sbb bil tertunggak tu, korg sahih pikir yg bukan2 kan? wek =p

actually, semalam I ade call Wany ngn Manja.. :D kitorg borak2 pasal Abang F ler.. hehehehe..

*Angau la plak aku nih!*


Petikan conversation ngn Wany...
Syiqa: Kita ingt dia ajar kita. Dia cakap "clutch tu kena lepas perlahan. Kena BELAI dia..."

Wany: hahaha. Dia tak cakap macam tu pun dengan kita. Mungkin dia tengok kita ni serius kut time blaja tu. Dengan awak dia open, sebab awak pun jenis tak kisah.

Syiqa: hahaha. Kita macam suka la kat dia. Kita ni mana boleh cakap tak suka. nnt kita suka. Nak tau tak? masa first day kita blaja ngn dia, kita ade ckp "Macam rempit la pulak cikgu aku ni. tak mungkin aku suka kat dia nnt..." tup tup.. bam! ("gedebuk" lebih sesuai kut.. sebab jatuh sayang kan?)

Wany: hahaha. awak tu biasa la.. memang macam tu!

Petikan conversation ngn Manja...
Manja: tak ade ape pun. macam biasa je. Cuma hari tu dia pakai baju kuning terang tu dia nampak handsome ckit la. Sikit je.. aku tak suka la kat dia.. hehehe

Syiqa: hahaha. dia sweet la..

Manja: aku masa blaja ngn dia pun tak banyak cakap sangat ngn dia. Aku tak boleh concentrate klau asyik sembang je. Aku cuma tanya2 dia pasal driving je.. Aku takde la sembang2 hal family ngn dia. Kau cakap2 pasal ayah kau tak bagi bawak kereta. aku takde, aku cakap ape yg pasal memandu je la..

P/S: dah 5 hari tak pegi jogging. Rindu la kat Abang F! =((

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

4 Love notes:

GILA ! aku da fikir lain dah ! aku da fikir softlan. kalau di belai besh. lembut je. hahaa :) gilaa. adoii. esok mathematics :(

wakakkaa..

padan muka kau

klau ko xleyh score, jgn bgtau mr aljunid result ko

klau dia tanya, ko buat2 x dngr jer ok?

Asl rmi sgt dpt abg F koe 2..
hahaha!xD

ramai yg dpt abg F aku tu sbb abg F aku tu disygi ramai... okey?

dia mmg layak disygi!

wakakaka

untung isteri dia dapat dia! =((

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang