H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Semalam I ngn tiqa plan nak pegi jalan2 area permata ni je. Then, I decide nak pegi umah dia. Bila dah sampai umah dia, Tiqah(NAY) tanya I:

NAY: Nak pegi jalan mana ni wey?
Syiqa: Ntah. Suka hati kau la
NAY: la. mne nak pegi ni?
Syiqa: Mana aku tau, aku ikut kau je. kita dok fikir2 nak pegi mana, skali kita pegi Jusco sat g.
NAY: ha. pegi Jusco la.
Syiqa: Ok je. naik bas?
NAY: ade ke bas nak pegi sana? Aku nak pegi jusco AU2 tu. dah lama tak pegi kot.
Syiqa: Ouh. ok je. nak pegi naik ape?
NAY: ntah.
Syiqa: Abes tu?
NAY: haaa! EDAT!

disebabkan kakak tiqa yg Edat tu baik hati, beliau dan kekasih hati beliau telah bermurah hati menghantar kitorg berdua ke jusco AU 2. di jusco, kami beli selipar dan I beli purse dan tiqa beli baju.. muahahaha... pokai aku.. I abes RM40. sebab:

RM20...

RM10.. Bonita :)

lagi RM10 I beli float kat A&W.. hehehehe... Actually, harga selipar tu RM29.90. Pastu, mamat yg keje kat TL tu kata dia kenal I. Dia sekali tuisyen ngn I kat Titian Cahaya Masa Form 3 dulu.. wakakka. Nasib la kau. Aku tak kenal kau pun.. Ala.. macam la aku tak tau, kau tegur aku sbb ade Tiqah tu kan? Cuba klau aku tak dtg ngn tiqah.. sure kau buat bangang je,kan??? kan?? kan??? Apapun, terima kasih la sebab bagi pinjam kad ahli TL kau tu.. hehehehe.. dapat jugak kitorg diskaun 30%.. wek wek wek =P

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

3 Love notes:

waaa.
lawa selipe tu.
taniah dpt uitm. =]

purse lawa,flip flop pun lawa.. x)

izharrashid,

thanks puji selipa tu~
wek wek wek =P
tu yg unisex pnye...
nk beli yg gurly, xde saiz la plak
wakakakka =))

Ainaa,
tngk la tuan dia lawa ke x.. ;;)

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang