H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"


I don't need anyone to take advantage
of my weaknesses or my strengths,
I need someone who will appreciate
me for everything that I am.


Seperti biasa, I bangun nak pegi jogging.. tapi, hari ni kena buat keje ckit. Kena jemur baju yg I basuh semalam. mama tak sihat, so, I kena take over keje tu.. time tgh sidai baju tu, mama ajak pegi Melawati; nak bayar duit kereta. balik Melawati, nampak pulak Sir Bob kat traffic light. Muhahaha.. ape2 je la. then, pegi giant; beli cheese ngn biskut...pegi tapah; beli surat khabar... balik rumah, sambung sidai kain. lepas sidai kain, pegi jog. walhal time tu dah 8.45 pagi! grrr.. nasib ari ni Abang F tu takde... beliau cuti.. muahahaha...

Pegi padang tu ikut jalan short cut, walhal mama tak bagi sebab bahaya. Kali ni I degil; sebab dah lambat! janji pukul 8 pagi, ok! sampai2 je Ban nak balik. Ban touching pasal kes sunway. But, life must goes on, kan? I, Smira, Aina ngn Afif main badminton. Kami main mcm org gila lagi. asyik ketawa je. Hari ni I baru sedar yg Afif tu boleh kahwin 2 sebab beliau adil.. kami main badminton 2 lawan 1. I ngn Smira, Afif sorg. Aina tukang tengok sebab dia penat. Afif mmg adil. Dia bagi bulu tangkis tu gilir2 kat kitorg.. (ayat kamus ye!).. korg jgn bgtau Hafizah tu pulak yg I kata Afif ni boleh kahwin 2. mau mati aku nnt wey!

lepas main badminton mcm org gila, kitorg buat keje gila lagi. Kitorg baring kat court badminton tu! kiri sekali Afif, sebelah Afif Aina, sebelah Aina Smira, sebelah Smira is Syiqa... muahahahaha.. bengong betul! time tengah baring2 tu la kitorg perasan yg dust dalam udara ni sebenarnya sangat cantik. Sebab, time tengah baring tu kan kitorg menghadap awan. pastu, cahaya matahari kan dari atas langit tu. so, dust tu terkena pancaran matahari (ayat kamus lagi!) ... sebab tu la dust tu semua nmpk cantik sgt. dia nampak mcm berkelip2... I'm so excited bile tengok dust tu macam tu.

P/S: Ni la kelebihan hang out ngn kawan-kawan; berbanding hang out ngn kekasih.. sebab, bila hang out ngn kengkawan, kitorg bebas jadi diri sendiri. Boleh baring2 suka hati kitorg je.. kalau hang out ngn kekasih, sure org ingat kita buat maksiat, kan? pastu, kena control2 depan kekasih kita tu.. supaya tak kantoi siapa diri kita yang sebenar! muahahaha

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang