H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"


Puan Noor dah upload gambar2 pelajar SPM 2008 yang tuisyen kat Titian Cahaya yang dapat good result...

1) Gambar2 pelajar
2) Keputusan peperiksaan SPM2008

P/S: Ini baru permulaan,OK! Aku akan buktikan aku lebih hebat dari dia!


*Kau faham bahasa Melayu, tak? Aku tak ada apa-apa dgn Mr. Physics Man tu. yang kau sibuk nak tuduh aku ade scandal ngn dia tu apesal ha?*

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

2 Love notes:

wah....canteknyer....photo tu.....cam mana nak buat cam tu.....ajar lah syiqa...... nak tau juga......heheheheh

hahaha... senang jer...

yg style collage tu, saya buat kat myspace..

then, yg frame ngn tulisan tu semua kat www.picnik.com

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang