H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Ni cerita giler yang bodoh! wakakakaka.. Bahan untuk entry kali ni adalah bertujuan untuk dijadikan sebagai bahan untuk hilangkan tension. harap pihak yang terlibat tak saman aku! =P

Alkisahnya... Hasmira Aizreen, Atiqah Yazam, Natasha Athirah, Hanina dan 'Asyiqah telah berkumpul dalam mesej kat facebook tu. Kitorg2 je yg ade dalam mesej tu.. Ni kira Conference kat facebook la.. Then, atas alasan tertentu, 'Asyiqah secara tak sengaja telah membuka satu topik yang agak bengong. Justeru, ni adalah ceritanya...

Fatin Nur 'Asyiqah: wahhh.. skandal! =P

Hasmira Aizreen
: hahah scandal :D

Natasha Athirah
: hahah scandal :D

Nur Hanina
: haha aku repot kt aspa...haaaaaa xD

Hasmira Aizreen :eh jgn, aspa cinta sejati tiqa

Atiqah Yazam : omg mane korg tau
pls la bg tau aspa rahsia yg terpendam terbuku dihati ku selama ini..
amat ketat untuk ku lafazkan kpdnya.. aha =)

Hasmira Aizreen: abesla ko, ku nk copy pastu post kasi org baca HAHAHAHA *evil laugh

Atiqah Yazam :derr tu yang aku suka lah thaks aw sume.. =p

Nur Hanina :haha smira jgn lupe. pastikan ASPA BACE.mesti die terharu ouh

Natasha Athirah :aspa n tiqa...sitting on a tree. k i s s i n g..xD

Fatin Nur 'Asyiqah :wakakakaka...

aspa cinta hati tiqa rupenya!

;;)

smira, meh aku tlg post kat blog aku!

=D

SKANDAL!

btw, tasha!

u r totally rite!

They're K. I. S. S. I. N. G!!! OMG!!!!!!!


P/S: Ni memang gila. Maafkan aku! =D
aku lupa sebenarnya ape yg aku nak tulis kat section "P/S" ni.. isk!

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

6 Love notes:

ahaaaaa....
selamat pengantin baru pada cik tiqa and abg aspa kite nih..
hehehe..xD

yes!
syiqa bce komik porn on9!
hahha!
joke~

aspa kite punye la. ape la korg ni. ishhh *bengang*

haha. NOT!

tasha...

tu la pasal..

mari kita beramai2 ucapkan selamat pengantin baru kat tiqa..

*mudah2an doa kita semua dimakbulkan Allah!*

=)) <-----gelak gila2... maaf ye tiqa! mmg kelakar!

P/S: Aku tak dpt bayangkan klau bebetul jadi!

Nadirahkau tau jugak ke?

alamak!

kantoi!

isk!

spe bgtau ko aku bce komik porn on9!

wakakakakakaka

+.+ <---gelak evil gila!

Ainina..OMG! Awak terpaksa la bermadu ngn Atiqah macam ni!

kta x dpt tlg awk pisahkan diorg sbb diorg tu dah terlebih mesra..kalah belangkas!

wakakakakaka

*penat dah aku gelak ni!*

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang