H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"


Pagi tadi pegi jog. Sampai kat Restoran Syed around 8.30 am...

Nampak Abang F baru sampai. dia park kereta dia sebelah kereta merah Imkeda tu. Dia pakai baju warna kuning hari ni.. I tegur dia. Monyok je muka dia hari ni! Isk. xde mood langsung nak tengok! =D *Manja, baju kuning yg dia pakai td ke yg kau kata dia handsome tu??*

I story kat Eena ngn Smira.. nak tau ape diorg pnye jwpn yg first class tu? "Bergaduh ngn bini dia la tu!" ape la korg ni! x baik tau! =P

Yg I pulak.. dah 4 hari tak nampak Abang A... wek wek wek.. Abang A ni jejaka terbaru yg berjaya menarik perhatian cik syiqa yg merenyam nih! selama ni Abg A tu mmg dah lama muncul. Cuma, baru skrg dia berjaya keluarkan aura yg berjaya menarik attention I... =D I investigate kat sumber yg boleh dipercayai.. menurut informer a.k.a "personal assistant" I tu, Abg A cuti smpai hari rabu nanti.. OMG! lama nya! Dari hari rabu(27 mei 2009) hari tu lagi.. =(

P/S:
nak mintak tolong Abang F untuk mengesan "Zali"... kui kui kui.. nantikan kemunculan Zali versi terkini ok! :-*

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang