H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Hari Khamis, 7 Mei 2009...

Lebih kurang pukul 9.15 malam, kitorg bertolak pegi Jusco Au2 sebab nak beli A&W float.. nyummyyy... dah alang2 pegi jusco tu, mama nak pegi survey recorder utk I guna masa kat UiTM nnt.. mama yg nak belikan.. I amek je la =P

*masa I post entry ni, I teringin sangat nak minum float ni. kan best klau A&W ade kat depan rumah je!*

Masa nak pegi bahagian elektrik tu, mama ngn ayah terserempak ngn kak ayu, pak anjang ngn mak anjang.. pastu ade adam ngn aman ngn anak pak anjang yg perempuan tu. *maaf. tak tau nama!*

then, pak anjang bgtau ayah yang that time abang wan ngn partner dia buat majlis pembukaan utk franchise Nasi Lemak Antarabangsa Kampung Baru. OMG! macam tak percaya je. ayah dah merajuk dah. sebabnya, abang wan x jemput kami pun walhal rumah kitorg dekat sgt. diaorg duk permata 5, kitorg dok permata9. then, bila pak anjang dah bgtau abang wan yg kitorg ade kat jusco tu, baru ler abang wan tepuk dahi. katanya terlupa. aish.. ape2 je la..

Apapun, All the best ok! :)

P/S: Syiqa pun nak buat business sendiri jugak! sebab tu la syiqa amek risiko untuk amek accountancy.. :D
*ade kne ngena ke???*

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

2 Love notes:

go go go bebeh!
koe nk wat biz ape nie?
no spying biz aaa!
haram2!
lol!xD

wakakaka....

x x x

aku nka wat biznez utk carik jodoh

nama syarikat aku tu nnt "syarikat ejen cari jodoh: syiqa berhad"

wek wek wek

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang