H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"


Cuaca sekarang ni panas, kan? so, I decide nak potong rambut. Sabtu lepas, 9 Mei 2009 I potong rambut kat salon yg kat taman permata tu. I ade hair stylist favourite kat situ. Akak tu org sabah. I tak suka tauke kedai tu yg potong rambut I. nnt nampak mcm pelik je. macam rambut org asli =P apapun, I suka my new hair walaupun xde la jauh beza fesyen lama ngn baru sebab, fesyennya tetap sama. yang bezanya, dulu panjang, skrg ni pendek... =D

P/S: Wahai manusia sekalian, bumi sekarang dah makin panas! Aku ni pulak asyik nak naik angin je sejak dua menjak ni... jangan salahkan aku.. badan aku panas, aku jadi tak selesa...


SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

2 Love notes:

g potonk rmbt tros pki bju kuronk?
semangat waja!
yeah baby!xD

wek wek wek

baju kuronk ni mse aku pegi umah nisa la

isk

xde la sesemangat yg kau fikirkan~

=P

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang