H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Khamis & Jumaat ; 21Mei & 22 Mei 2009

I dapat keje part time.. Jadi pembantu butik kat AVON giant Taman Permata.. =D sementara je. Memula I dapat offer untuk keje sebulan ngn akak Yati tu. Tapi, bila fikir2 balik, mcm lama sgt la plak. I nak gak lepak2 balik kat umah sebelum masuk UiTM Next month =D So, I plan nak berhenti lepas kak Shila masuk keje... hehehehe... Ni rancangan awal je. Kena tunggu jawapan kak shila la sama ada dia nak ke tak keje situ..

hari khamis I keje kira stock je. Then, start hari jumaat baru bebetul keje layan customer. Ngeee =D Disebabkan I ni tak reti apa2 lagi, I tengok and tolong la ape yg I tau buat..

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

1 Love notes:

macam lah kak Shiela nak kerja kat situ. huhuhuuhuh.

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang