H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Wah.. Eena dah practice utk take over bilik tidur I tu.. Semalam dia dah pandai kemas bilik tu cantik-cantik. Selama ni dia buat tak peduli je ngn bilik tu since I selalu ingatkan dia:

"THIS IS MY ROOM. I CAN DO WHATEVER I WANT! AND YOU..PLEASE SHUT UP!"
So, disebabkan I akan pergi belajar kat Lendu, Alor Gajah,Melaka tu utk 3 tahun, dia la yg akan take over utk jaga bilik tu.

Dear Syaereena,
Dah tak sabar-sabar ke??? Aku tak berambus lagi ko dah take over bilik tu???

P/S: Bilik dalam hati aku ni dah kosong balik. Sapa nak tolong cari penghuni yang baru??


SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang