H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

ni post untuk hari Khamis, 14 Mei 2009

Hari khamis ari tu, I, ngn mama nak pegi Melaka sebab nak berubat batu karang mama tu. Pastu, mama ajak la kawan dia, Uncle B. I ingtkan kitorg bertiga je, rupanya, Uncle B tu BAWAK ANAK BINI DIA! KALAU ANAK DIA SORG JE DIA BAWAK TAKPE JUGAK. NI SAMPAI 3 ORANG! WTF! I sakit hati sangat. kalau setakat dia bawak wife dia tak pe jugak. I mmg 100% tak kisah. Ni siap bawak anak2 dia. Kalau mama I bawak kereta AVANZA takpe jugak. Ni PERSONA jer. korg bleh kira sendiri brape orang dalam satu kereta tu. I, Mama, Bini Uncle B, Uncle B, 3 org anak diorg! 7 orang dalam satu kereta! Korg bleh bayangkan betapa naik anginnya aku masa tu! Ni bukan kali pertama, ok! hari tu pun kes mcm ni jugak. tapi hari tu kitorg pegi Temerloh sbb nak amek barang ayah.

yang bestnya, kalau dia mmg nak ikut kitorg pegi berubat tu, xpe jugak! Ni ade misi tersendiri. NAK AMEK KESEMPATAN! Dia sebenarnya nak balik kampung bini dia kat ayer keroh and nak pegi buat gigi palsu tu. Yang jadi korbannya, mama la. Mama nyaris2 tak sempat jumpa orang yg nak ubatkan mama tu. Korg bleh bayangkan tak betapa sakitnya hati aku ni??? Licik tak diorg? Nak jimat duit minyak! Dah tu, anak2 dia siap bleh ponteng sekolah lagi. So, kesimpulannya, diorg mmg dah rancang nak gunakan plan mama nak berubat kat melaka tu untuk kepentingan diorg! Eiii! Sakitnya hati aku ni! berbulu je aku tngk!

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

2 Love notes:

eeee!
xmaloo!

geram aku okey!

tlg jgn buat mcm tu yer nad!

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang