H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"


Mereka "laki-bini" ada satu habit yang sangat menjengkelkan. Sama-sama tak reti jawab telefon. *sigh*.. abaikan je la isu tu sebab that "baby girl" pun dah jawab phone. Cuma "baby boy" nya pulak yg x jawab. agaknya sebab sibuk kerja kut. Muahaha. Ape2 je la. yang aku tau, Mat Jali tu kata aku ni mengada and manja. muahaha. aku kisah lagi?

Aku ni sebenarnya agak musykil la jugak kan bila "baby girl" tu tak jawab phone after berbelas@berpuluh kali aku call dia. Aku rasa la kan, that girl komplot ngn zali dulu kot baru dia nak jawab phone tu. Hurm. apa-apa je la. Nak kena panggil Ainaa.. nak mintak Ainaa tolong analisis sikit "baby girl" tu...

(perhatian: Aku takkan berhenti call orang kalau aku mmg nak sgt ckp ngn dia. Tapi, korg jgn buat perangai macam zali and "baby girl" dia ni sebab aku cepat hangin satu badan klau aku call korg, korg x reti nak jawab phone)

Aku sebenarnya nak je tergelak sakan bila "baby girl" cakap yang dia ada kat Kem PLKN kat Jempol, pastu ade la lagi data pasal akademik dia. "Baby girl" tu macam terkejut je bila aku cakap "err.. you got 7 A's for your SPM, right?"

*Cop...cop...cop.. I did notice sumthing! Jempol? OMG! Zali, jangan cakap kat aku yang masa kes kau ponteng kerja hari tu sebab kau pergi jumpa dia! Sebab, masa tu kau cakap pakcik kau sakit kat Negeri Sembilan, kan? kan? kan? How dare you!*

What ever la.. Ape yang penting, I hope I can treat her nicely because Zali love her. Opsss.. Ye ke? Macam mana kalau teori Ainaa tu betul? Muahaha..

P/S: Aku akan apply ape yang Cikgu Anwar ajar tu.. Thank you, "Uncle" Anwar! hehe..

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang