H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Sabtu, 23 Mei 2009

Pagi pegi kerja. hati ni rasa sayu sgt sbb tak dpt pegi jogging =((

petang lepas balik kerja, i sms eena. tanya dia kat mana. then, dia ckp dia ada kat hospital ngn mama & ayah sbb melawat kawan ayah & mama. then, I ckp kat eena "kalau nak keluar mana2 mlm ni, bgtau tau! aku nak ikut!"

then, tak lama pastu, eena call. suruh siap. Yey!

Kitorg pegi jusco au2. I beli beg TROPICANA LIFE ngn sandal SCHOLL... pastu, lepas shopping2, kitorg pegi makan kat A&W.. weee =D

I sebenarnya nak minum air float tu je. but then, Eena ngn ayah lak makan2 sekali. pfhh.. Tapi, I tak makan la. I minum je. Ayah order cheese burger ngn eena order ape ntah.. tapi, rupa dia mcm twister kat KFC tu...;;)

yg bestnya... JENG JENG JENG...

Dalam cheese burger ayah tu cuma ada sepasang roti (ats & bawah) ngn SEKEPING CHEESE sahaja.. mana dagingnya? ntah la. sendiri mau ingt! tapi, I ni kan cerdik, I pegi la tnye MOD diorg.. tup2 budak2 back up tu kena gelak sakan sbb lupe letak daging dalam burger!

wakakaka.. padan muka! rindu kat buah hati ke smpai lupa letak daging? kalau la kami ni lurus bendul, maunya mkn roti ngn cheese je ayah aku tu!

P/S: Teringat kat Zali. Aku jadi rindu kat dia! =((

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

2 Love notes:

ya Tuhan..
kesian ayah awk..
nasib baik korg prasan..
waduh waduh abg2 backup..
ingat buah hati pengarang jantung kah? :P

hahaha

diorg penat kot

tp, suruh diorg kje KFC laks

tngk penat diorg mcm mne nnt

=P

A&W xde la ramai sgt customer

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang