H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Masa On the way nak pergi kenduri rumah mak cik Nandong, (kat seremban), kitorg berhenti kat hentian Nilai... pastu, I pegi beli buah yg dah potong2 tu sbb I nampak ade sorg mamat makan buah tu dgn berselera. Masa nak masuk kereta balik, ade la makcik ni nak keluar kereta. husband dia parking kereta sebelah kereta kitorg. pastu, rapat laks tu... Then, masa I nak masuk kereta tu, pintu kereta kitorg tu terkena la sikti side mirror dia. pastu, I tersengih2 je la masa masuk dalam kereta. Pastu, bila makcik tu bukak pintu kereta dia, dia macam balas dendam pulak kat I. Dia bukak pintu and terkena pintu kereta kitorg smpai mama cakap "apsal kereta kita bergoyang?" wakakaka.. marah ke mak cik sampai macam tu sekali balas dendam? hahaha.. I rasa je dia balas dendam, sbb, lepas I masuk kereta, I pusing kepala tngk reaksi mak cik tu.. ye la.. kan pintu kereta kitorg terkena side mirror dia.. time tu I nampak mulut mak cik tu terkumat-kamit... =P

P/S: Andaian I je yg mak cik tu balas dendam.. Eena kata, mak cik tu tak balas dendam pun! wakakaka.... =P

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

2 Love notes:

dye tacing jerw

wek. sikit2 nk tacing

aku sekeh kang

mak cik tu tak tacing kot

sbb adik aku ckp dia tak tacing pun

=D

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang