H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Breaking News! Petang semalam I SMS babygirl Sazali tu. I tnye dia, dia dpt course ape and dapat kat campus mne? yer la. ari tu mse I call dia, dia tak check lagi dapat IPTA mana. So, bila dia bgtau I, I tak cam sgt yg...

DIA DAPAT COURSE DAN KAMPUS YANG SAMA DENGAN NADIRAH!!!!

OMG! terkejut I ok! nad la yg perasan.. hehehehe.. thank you nad! muahahahaha... nasib baik kita chat semalam kan, Nad? nasib baik aku bagitau kau pasal info terkini tu kan Nad? kalau tak, mesti aku tak perasan yg dia sama course ngn ko =P hehehe... *Aku dah jadi makin jahat! terima la hakikat ni...*


P/S: Aku confuse.. Hatiku nak pergi je Larkin tu.. tapi, Kak Lela dah bersusah payah pulak tolong mama I supaya tukarkan I ke UiTM Lendu, Melaka... pergi je la mana-mana... asalkan cepat habis belajar, cepat boleh kahwin! *sigh*

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

10 Love notes:

aku da agk da!
koe mst jaja name aku!
joke joke*
hahaha!
koe tayah lh bitaw spe spy koe..
satgi minachi 2 bce susa lh nk spy..
ape larh..xD

haah la.. wek wek wek

aku delete la nme spy aku tu

wakakaka

sape ni? sape??? cite la

hahahaha

mne leyh crite kat cni

nnt minachi tu tau

wek =P

klau nk, bawah meja la kita crite~

wakakakaka

hahaha!
cite kat bwh meja nz lh best!

hahahahahahaha

crite bawah meja nz!

yeahaaaa

bila mau lepak nz ni kawan2??

rindu la! :-*

bila nak jumpe ni? huhuh

sapa ade lesen??

huhuhu

kita suruh org yg dh ade lesen tu bawak kita semua pegi ronggeng

wakakakaka

kita anytime je, asalkan sebelum masuk UiTM

haha kite xde lesen lg. nmpknye nad sorg la ade lesen.

so, ape lagi nad?

ambik la aku!

kita bawak nina gi meronggeng!

wakakaka

=))

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang