H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

I dah dapat surat tawaran dari UiTM.. ngeeee :D Dapat course yg Cikgu Anwar suruh buat tu.. Alhamdulillah.. :)

SURAT
TAWARAN
Bahagian Pengambilan Pelajar
Universiti Teknologi Mara

40450, Shah Alam Selangor, Malaysia
Tel: (603)5544 3164, 3165, 3166, 3174, 3175
Faks: (603) 5544 3170
e-mel: bpp@salam.uitm.edu.my




FATIN NUR'ASYIQAH BINTI RAHMAT
NO _ _,JLN AU 5D/2B,
OFF JLN PERMATA 9, TMN CEMPAKA
53300, HULU KELANG
WP K Lumpur
No Pelajar: 2009433618
No Kad Pengenalan: 910104-_ _-_ _ _ _




Sukacita dimaklumkan bahawa anda ditawarkan tempat untuk mengikuti program di UiTM:

Program: (AC110) Sepenuh Masa


DIPLOMA PERAKAUNAN


PERAKAUNAN

Kampus: J3 - UiTM Kampus Larkin
Semester: JULAI 2009





Sila datang mendaftar di tempat yang ditetapkan.

Tempat: UITM KAMPUS BANDARAYA JOHOR BAHRU LOT PTB 18804 HS(D) 164867,

JALAN HEMAN,KG. AMAN LARKIN, JOHOR BAHRU


Tarikh: 27/6/2009

Masa: 8:30AM - 4:30PM


P/S: I know I will miss you. Tapi, ini sahaja jalan yang aku ada untuk aku buktikan yang aku lebih hebat dari dia. Memang dari fizikal, dia hebat. Tapi, aku ada spirit yang mungkin tak ada pada dia. :)

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

5 Love notes:

oh kite baru tau larkin kat johor. haha. kite fail peta msia.

MANA SURAT CINTA KTE?!
gggrrr..

Ainina,
Kita pun fail jugak..
wakakaka...
ramai lagi yg fail peta msia ok..
peta Indon kita terror la..
wek wek wek =P

Ainaa,
awk mintak akid la bg awk surat cinta
kita xde bf. so, UiTM ni kesian kat kita.. tu yg dia bagi surat cinta utk kita ni
wakakkaa

camat menjadi student uitm
UITM DI HATIKU...


:)

hahaha

terima kasih~

mesti la UiTM di hati anda...

3 thn di situ =P

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang