H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Semalam lebih kurang dalam pukul 6.30, I ngn Eena pegi giant. sebab, mama nak beli barang dapur. so, kitorg ni mengekor je la.. Then, masa sampai giant tu, kitorg pegi Gurdian. beli barang Eena. Eena pegi toilet plak. adus. so, I beli air and duduk la minum. sekali tu, I ternampak 3 org lelaki yg pakai baju KFC. I tersentap la. sebab, diorg tu ialah Azrul, Abu ngn Zali si IC Merah tu.. I nak approach diorg; especially Azrul. pastu, bila zali nampak I je, dia terus lari masuk toilet. pigidah. bajet hot. terus tak jadi nak approach diorg. terus xde selera. I buat2 hantar sms kat eena and buat2 xlayan je abu ngn azrul. walhal time tu Azrul dah tegur I "eyh. fatin!" then, I juz cakap "oh. hye!"

P/S: Yang patah akan tumbuh semula; yang hilang akan berganti!


SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

2 Love notes:

nice!
thats my syiqa alwite!xD

actually, this is ur real syiqa, ok!

yg lembik2 tu ntah jelmaan syiqa mne pun aku x tau

bila ngn zali ari tu je lembik semcm

selama ni aku x heran pun kena reject

wakakakakakakaka

=))

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang