H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

I dapat award ni daripada Cik Ainaa K
Thanks darling.. :-*

Copy award di atas untuk diletakkan di blog anda.

Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini :

1. Girlfriend Ahmad Akid
2. Ada scandal ngn Abu Zar masa keje kat KFC
3. sangat pandai ambil hati orang lain
4. ada deria yg mana dapat detect attitude org masa first time jumpa
5. boleh simpan rahsia

Setiap blogger mesti menyatakan 5 fakta/5 hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.

LIMA FAKTA :
1. Amek course accounting semata-mata sebab cikgu Anwar yang suruh; sedangkan I tak minat ngn course tu!
2. Pernah berjaya diet
3. Sanggup buat apa sahaja demi org yg disayangi
4. Sangat sayang pada bantal kesayangan
5. Amek kelas tambahan untuk belajar memandu semata-mata nak jumpa Abang F


LIMA HOBI :

1. Blogging
2. Call Zali sampai 2 jam walaupun dia tak jawab phone
3. Baca Novel
4. Kumpul Novel
5. Kumpul barangan make-up

Anda perlu memilih 5 penerima award seterusnya dan describe tentang mereka.

1. Syareena - adik yg suka carik pasal ngn I

2. Kartika SD - kawan blogging

3. Nadirah - Kawan I yg suka tulis ayat yg pelik2 dalam blog dia

4. Liling - scandal si KYM

5. Kak Dina - kakak angkatku


SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang