H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Ni cerita hari sabtu, 13 Jun 2009...

Hari sabtu tu, my mom buat kenduri kesyukuran dan doa selamat. Mama jemput saudara mara dan kawan2 terdekat. Pastu, korg ingt x I ade story pasal bini cousin I yg masam muka masa diorg punya wedding tu??? Haaaa.... Ni minah bajet cun tu punya cerita la ni... Aku mmg berbulu je tngk minah tu.. Nak je aku bg nick macam nick yg aku bg kat Norma J tu... Tapi, sat g isu kontroversi la plak... So, baik aku panggil dia "minah" je... wakakaka...

Alkisahnya begini... Masa kitorg tengah sibuk2 hidang makanan, (I tgh sibuk2 make up sbnrnya) uncle I punya family sampai. Uncle I tu masak nasi minyak untuk majlis kenduri tu. almaklum la... kami ni kan muhibah sikit? my uncle masak ckit, my aunty masak sikit, my mom masak sikit. so, jadi banyak la kan?? heeee =D

pastu, masa org sibuk2 hidang makanan, I ternampak la satu insiden yg I rasa macam nak je campak lid bekas catering yg alumuniun tu kat muka minah tu.. sakit hati aku...

nak tau ape dia buat???

my cousin, kak Linda bagi signal kat minah tu supaya pegi dapur and tolong ape yg patut. but then, minah tu boleh plak buat muka and bagi signal kat laki dia yg mana aku mmg dah lama berbulu ngn Amy tu... pastu, diorg blah macam tu je.. lepas diorg blah tu, aku dah x nmpk dah batang idong diorg! bloddy hell! GO DIE!

Minah tu kje kat Jabatan Kastam. aku dengar minah tu bukan Pegawai Kastam pun. Ayah aku ckp ntah2 minah tu P.A.R jerk... wakakaka... shhhh~~~

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

1 Love notes:

syiqa...cam mana nak tukar templete blog....

saya dah cuba banyakkali tapi tak leh..

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang