H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Tak habis lagi cerita 10 Jun ni.. mari sambung cerita...

Masa kelas driving ngn Abg F, I bgtau dia yg mama menjeling bila I bodek nak drive kereta... pastu, dia ketawa je... I cakap:

Syiqa: cikgu, hari tu masa pwgi rumah uncle saya, saya bodek la mama nak bawak kereta. pastu, mama menjeling je. pastu saya cakap ' ala mama ni. cikgu faiz tu confident je kak long drive..' then mama cakap 'ye la. cikgu kau tu ada break kat kaki dia untuk dia!'..

abg F: (ketawa) mak awk ada handbreak..


then, I training je la macam biasa.. (yey! I dah berani nak bersembang ngn dia.. hehehe...)

bila dah sampai depan rumah, abg F cakap "cakap kat mak, cikgu tak payah tekan break utk awk lagi dah..." I pun ketawa je la.. hehehe.. I will, my dear.. =P

malamnya pulak, I bagitau la kat mama apa yg Abg F cakap kat I tu. then mama jeling lagi. adus! mama aku ni ratu menjeling tau! shhhh~

disebabkan I mengadu kat mama ape yg abg F cakap tu, tak pasal2 I kena masukkan parking kereta ayah tu! kuang kuang kuang! padan muka kau syiqa!

P/S: Perhatian kepada semua pemandu yg baru belajar memandu dan perhatian kepada semua instructor memandu... Semasa proses pembelajaran dan pengajaran, SILA JANGAN LEKA TENGOK POKOK BERDURI yer.. sebab, nanti jadi macam saya dan abg F.. leka tengok pokok punya pasal, nyaris2 kancil I tu nak bercium ngn bontot Land Rover yang baik hati bagi laluan kat lori sampah... gila tak sedar diri punya kancil, kan? kan? kan?

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang