H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"


11 Jun hari tu, Abg F bawak I ngn Rafiq pegi training kat Cheras Batu 10. Masa on the way nak pegi Cheras tu, abg F suruh I amek kelas 2 jam je..

Abg F: Syiqa, Kak Ina mmg suruh awk amek kelas 3 jam ke?

Syiqa:
tak la. saya yg nak.

Abg F:
awk amek 2 jam je la. awk bukan tak boleh bawak.

Syiqa: haaa? 2 jam je? saya tak boleh bawak la

Abg F:
Betul2 tak boleh bawak nanti baru tau! (suara dia macam keras skit)
Syiqa: hey! xnak la! ok la ok la.. saya boleh bawak

Abg F:
haa. tau pun. nnt bebetul tak boleh bawak betul2 nanti...


Syiqa:
ala.. xde la. sebenarnya saya ingatkan saya sorg je.. tu yg saya nak 3 jam.. baru best sikit =P


wakakaka.. gila menggedik, kan? pastu, masa kat Cheras tu, u all nak tau ape yg I buat? I capture phote dia diam2! wakakakakakak =)) ye la.. kan korg sume tertanya-tanya sape la Abg F ni, kan? so, dengan bangganya saya, cik Syiqa Rahmat ingin menayangkan kat u all sapakah Abg F tu! wakakaka.. muka je I tunjuk.. nama sebenar terpaksa disembunyikan! =D

P/S: Aku rasa Abg F sedar la yg aku capture photo dia! wakakaka...

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

1 Love notes:

aku da agk taste koe..xD

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang