H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

wakakaka. tajuk je mcm ape dah kan? kui kui kui... ceritanya macam ni... masa 5 Jun ari tu, kitorg satu family pegi umah my uncle yg nak kahwinkan anak dia tu. Then, kitorg main2 la ngn cucu uncle I tu. Kiranya si kenit tu sepupu I punya anak la kan? Nama si kenit yg comel dan manja tu ialah NurDina Batrisya. Comel sgt and dia ni manja sikit, tapi manja yg cute la.. hehehe.. kitorg bagi dia nickname "atak-atak" sebabnya, minah kecik tu baru reti sebut tu je. tu je word dia yg clear. yg laim tu, x clear. ntah ape yg dia slalu nyanyikan time nak tido pun kitorg xtau. xpe la. nnt bila dia besar ckit, I tanya la dia yer ;;) wakakakaka.. *just joke*

Then, Si kenit yg cute ni kena rasuah dia dulu baru boleh main2 ngn dia. So, I rasuah la dia. I bagi dia duit seringgit sekeping.. hehehehe.. then, dia pun excited la main2 ngn duit tu.. I pun amek la dia and dukung dia.. eiii.. comel sgt keletah dia tu.. =D

yg bestnya, I bleh terlepas ckp "eii. Dina ni suka betul dgn duit. sama je ngn Al-Junid tu.." hehehe.. adik I plak cakap "haah la weyh. muka dia pun dah macam Al-Junid tu jugak!" kah kah kah

kelakar betul! tu tandanya, Mr Al-Junid kena kenalkan anak dia kat kitorg.. dah sampai masanya utk Mr Al-Junid tu kasik cucu baru utk ayahanda dan bonda dia.. kuang kuang kuang..

P/S: Uncle, jangan marah saya tau! Saya cakap ape yg saya rasa je.. spt biasa, saya ni mana reti cakap berlapik!


SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang