H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

1 Jun 2009 punya cerita...

1 Jun ari tu I keje petang. Skali tuh, I lalu la kat Restoran Haji Anuar.. then, jeng jeng jeng..

ade satu kereta kancil merah ni... driver dia bawak laju.. I terkejut bila tngk kat kereta tu ade tulis "IMKEDA" OMG! mati aku klau kena langgar ngn driver dia.. sbb, I ingtkan driver kereta tu time tu student yg baru pegang lesen L.. ye la.. klau pemegang lesen L bawak kereta kancil yg diwartakan utk belajar memandu, klau si pemandu langgar org, org yg dilanggar tu yg bersalah, bukan si pemandu tu! so, I yg tgh terkejut tu mengelak la ketepi. sekali tu, I nampak cikgu F yg bawak kereta tu! ceis! buat takut org jer... then, i texted Abang F tu.. dia bleh gelak je? sabar syiqa, sabar... nanti I nak dia tunjukkan kat I sape "ABANG ZALI" tu.. kuang kuang kuang =P

P/S: Abang F, jangan salahkan syiqa klau syiqa bawak laju macam hari tu yer... sebab, sape yg jadi sifu? ;)


SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang