H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

ni muka I sebelum dapat lesen.. wakakkaa.. gila innocent kan? lepas je dapat lesen, lampu merah pun aku redah je.. shhhH~ jgn bgtau abg polis tau!

hari pertama drive lepas dapat lesen: I kena HON kat traffic light selepas I breakfast kat NZ... bengong punya orang! buta ke? x nampak enjin kereta aku mati? lagi satu, baik korg pegi check mata korang.. takkan korg x nampak aku tampal Sticker P tu?? nak kata kecik sgt "P" tu, aku beli kat IMKEDA CHERAS BATU 10 ari tu.. ikut piawaian JPJ ape.. kecoh la korg! sebok nak hon2 org! grrrr... dah la kena HON, petangnya pulak enjin mati lagi kat traffic light! suey! fobia aku! grrrr... kali ni tak kena hon sbb aku mmg dok line blakang ckit.. walaupun kali ni tak kena hon, tapi aku kena gelak ngn encik2 bujang yg dok dlam kereta kancil putih tu! aiseh! tak pe la. redha je la.. sedar diri sikit.. aku ni baru je first time bawak kereta time Abang F kesayangan takde kat sebelah! wakakaka... (RINDUNYA KAT ABG F!) walaupun aku kena gelak dan kena hon, at least aku sampai jugak kat Gombak, rumah pakcik aku.. wakakkaa.. jumpa la Dina cute tu!

Hari ke-2 drive lepas dapat lesen: aku bawak Dina, Kak Sila, Syareena ngn Mak Ngah aku pegi Jusco AU2 sebab nak belikan Dina kasut baru.. hehehehe... yg bestnya, ade la beberapa kali aku mati enjin and aku dah bawak diorg "NAIK KUDA".. wakakkaa.. sebabnya aku speed 60-70km/jam kat tempat yg limitnya 35 km/jam! wakakaka.. dah tu, bila sampai kat bumper, dah x sempat nak break, so, "NAIK KUDA" la diorg! =P (cikgu Noor, kan saya kata saya benci speed limit??)

P/S: tolong la jgn ngadu kat mak aku! maunya mati aku nanti! hahaha... =D

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang