H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Aku bodoh ke bila mengharap sesuatu yg aku pasti takkan jadi milik aku?

Aku bodoh ke bila menanti panggilan dan sms dari orang yang mmg langsung tak sudi nak dengar suara aku atau baca sms2 aku?

Aku bodoh ke bila aku kata yang aku sayangkan dia?

Aku rasa sakit bila menanti panggilan dia & sms2 dia..

Kau tau tak, aku cukup gembira bila dapat sms dari kau walaupun isinya cuma caci maki dari kau?

kau tau tak, aku akan jadi seorang yang menyakitkan hati bila aku rindukan kau?

kau tau tak, aku tak hiraukan kawan2 aku bila aku terfikirkan kau?

kau tau tak, aku rasa macam nak pergi je jumpa kau walaupun aku tau kau tak mau tengok muka aku lagi

Kau tau tak aku percaya semua kata-kata kau walaupun aku tau kau tipu aku?

kau tau tak betapa sakitnya hati aku bila aku tau yg kau terus menipu aku walaupun aku tau kau mmg tak pernah berniat utk bercakap benar dengan aku...

Kau tak faham ape yg aku rasa sbb kau tak rasa apa yang aku rasa dan kau tak hadapi apa yg aku hadapi.

dunia ni ada hukum karma. hari ni kau gembira 'sakitkan' aku. esok lusa, org lain pulak akan bergembira melihat 'kesakitan' kau!

Kau akan tahu betapa sakitnya aku rasa sekarang ni bila kau sendiri diperlakukan macam mana kau lakukan pada aku sekarang!

aku sedar, siapala aku ni? Aku cuma insan gemuk yg hina yang mengharap pada yg tak sudi!

P/S: Aku sanggup lakukan perkara yang bodoh dan memperbodohkan diri aku semata-mata kerana kau! Aku tak fikir tentang maruah dan air muka aku sejak aku ucapkan "I LOVE YOU" pada kau!


SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

4 Love notes:

hukhuk..
jgn la begini..
u know i love u..
kte sentiasa ade utk awk..

jadi jgnlah teruskan niat kau untuk terus merasa buduh yer cik puteri sepi...

eemm memang kalau dah sayang kita x leh buat apa2..

tp kan dear, if kita dah tau orang tue dah x suker kiter malahan sanggup maki hamun why dun juz let him go..he dun even deserve you. you're a gud person find a man who can appreciate you..

jangan salahkan paras rupa, orang kalau dah syang mmg x tngk dah paras rupa..

x ske la syiqa jd mcm nie sbbkan lelaki asyik down jer, even i x kenal u but hey! be a smart girl ok??

please again and again, bukan zali jer laki yang wujud kat dunia nie..nanti dah start U, bnayk lagi lelaki menarik, zali tue hanya watak sampingan!

tk cre dear..

ha'ah
KSD tu betul.

sia sia je habis air mata untuk orang yang tak beri apa apa kat kita.
betol.itu perasaan awak.xde sapa boleh halang ntk suka atau sayang.tapi kalo dah smpai jadi macam ni satu satu nye jalan keluar is lupakan.

cinta is about two people take care of each other,support each other,caring for each other.
bukan pasal paras rupa dan luaran saja.
apa apa pon semua tu berbalik pada jodoh kan?

memang susah nak lupakan seseorang tu.tapi kalo kte tak cuba kte tak tahu kan? macam spm la,kte asik fail chemistry tapi tetibe dapat gud result.sebab ape?? sebab kte try harder.kalo try harder insyaAllah semua nya boleh berubah dalam sekelip mata.

all the best.cinta hanya untuk orang yg betul2 ikhlas mencintai.cehh amik ayat syurga cinta plak.
XD

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang