H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"


aku tgh merajuk ngn ade la sorg ni.. dia suka betul nak compare2kan aku ngn org lain. ari tuh dia comparekan aku ngn adik aku. pastu, last week aku jumpa junior aku. junior aku ckp, "org tu" comparekan aku ngn budak2 form 5 thn ni yg tuisyen kat tempat dia mengajar. fine la. aku ni mmg bodoh belaka. terima kasih! =)

P/S: Rindu yang datang tiba-tiba buatkan aku jadi sasau =(

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

1 Love notes:

laaa..ape ckgu ckp?

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang