H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"


hehehehe.. title ni mcm merepek je. tapi, I suka! hahaha.. actually, nak story sikit pasal semalam punya cerita...

I keluar rumah utk pegi jog lambat ckit semalam. I pegi jog ngn tiqah. then, masa tu dah pukul 8.30 mcm tu la.. Atiqah kata dia nak jugak tengok Abang F tu.. So, dia cadangkan supaya kitorg minum2 dulu kat Restoran Syed tu and secara kebetulan, ade pulak table kosong kat depan kereta kancil merah tu.. ngeh ngeh ngeh...

tak lama lepas air milo ais ngn teh o ais kitorg sampai, Abang F tu pun sampai.. ngeee =D dia pakai baju putih hari ni.. mood dia mcam semalam jugak. macam xde mood nak berckp.. so, i buat2 x nampak dia. bila dia dah bebetul sampai kat kereta kancil tu baru la i buat2 baru perasan kewujudan dia.. kuang kuang kuang...

I tegur dia, I cakap "hye!" pastu dia kata "apa?" I pun blur. I balas balik "haa?" then, dia geleng.. wakaka.. merepek je pepagi buta tu..

then, I sambung la sembang2 ngn tiqa pasal anuar zain dia tu.. pastu, roti bakar I sampai. I makan sebelah2 dulu roti bakar tu. Abang F tengah pakai kasut dia. then, bila dia pandang kami, I tunjukkan roti bakar kat dia. pastu, dia senyum and keluarkan jari telunjuk dia... I senyum and hulurkan pinggan kat dia.. pastu dia senyum je.. hehehe.. sweet la dia senyum! =D

bila dia dah nak pegi, (after reverse kereta) dia angkat tangan! hehee.. no wonder la ramai yg suka kat dia.. (bukan suka fall in love, tapi suka ngn cara dia yg hormatkan org lain)

P/S: Bila aku nak dapat lesen kereta ni? =((

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang