H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"


hari ni I plan nak buat beberapa perkara sebelum keluar rumah. antaranya nak gosok baju, update blog dan kemas bilik... tapi, sekarang dah pukul 12.30 tgh hari. kejap lagi nak keluar beli makanan untuk lunch and lepas tu dalam pukul 2.30 nak pegi KFC Taman Melawati sbb nak pegi main Catur Bestari. setelah diriku mengira berapa banyak post yg perlu aku taip hari ni, aku dapati ada 14 post! OMG! banyaknya!!! termasuk dengan post yg ni, ade 15 post! muahahaha... kayo den!! =P


SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang