H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

6 Jun, Hari Persandingan...

I tak tau apesal hari sabtu ari tu angin I jadi macam org tak betul. Asyik nak marah je. Maybe sbb cuaca panas dan bosan kot! plus, I mmg tak excited pun wedding kali ni.. Sebabnya, masa cousin I sebelah my dad yg kahwin dulu, I excited betul. Seronok sgt bila diorg kahwin. but, this time (my cousin yg sebelah mama) yg kahwin, I jadi sgt hot temper. Sikit2 nak naik angin.

Puncanya meja kitorg kena kebas ngn org. I suruh ayah jaga table kitorg tu sbb I nak pegi amek gambar pengantin, but then my dad bagi meja tu kat org. mana I tak bengang. start dari situ, I asyik mengamuk je. asyik buat muka je. isk. Pastu, cepat touching laks tu. adoi!

I ade beberapa keping photo masa wedding tu . tapi kat my cousin la plaks. nanti bila i dah dpt gmbr2 tu, I upload la yer.. ;;)

P/S: Baru I sedar kenapa Mr Al-Junid tu kata dia tak suka pegi wedding orang! Lemas, Rimas dan Belengas!

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang