H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

OMG! I don't know what had happened to me yesterday... Asyik nak marah2 orang jer... siap cekik org lagi! nasib adik aku tu tak mati kena cekik semalam! Maybe sebab bulan datang melawat kut... tu yg mood asyik x betul je..

Alkisahnya begini... Semalam I plan nak pegi tengok wayang ngn beli barang ckit kat KLCC tu.. Then, hari tu Farhan call I. I ajak la dia sekali. pastu, semalam I confirm balik ngn dia.. Dia kata dia nak ikut; sebab free.. I nak belanja dia.. aiyooo... then, around 12.40 i amek dia kat SMK Lembah Keramat tu... (dia pegi skola tu sebab ada karnival.. ye la. skola lama dia,kan??) then, I hantar dia balik umah dia since dia nak qada' hajat and tukar baju.. tunggu punya tunggu, smpai 1.40 i tunggu dia.. lama, kan?? korg boleh la bayangkan betapa tingginya temperature kepala angin I masa tu.. pastu, dia bleh lak call I and cakap "sorry syiqa.. I lupa. petang ni ada match MU... sorry sgt2" OMG! cuba teka, berapa temperature I masa tu?? ok. dah settle dah crite si farhan tu..

Lepas berangin ngn Farhan tu, I pegi la isi minyak kat Petronas Lembah Keramat tu.. sekali tu, masa I nak pegi bayar, ada la sorg mamat ni tegur I.. dia cakap "hai!" I pun reply la balik. nnt kata I sombong plak... cerita mamat tu settle dah.. but, lepas I tuang minyak dalam tangki tu, ada la sorg mamat ni plak tegur I.."hye.. nak pegi mana? hye.. hye.. hye.. nakpegi mana? nak ikut boleh???" WTF! sgt menakutkan, OK!

then, I call and text Ainaa, dia dah abes kelas ke blom.. tapi x abes lagi.. nvm. ari tu I lambat jugak appoinment ngn dia.. so, kali ni dah terbalas la, eyh? Darling, 0-0 tau.. lepas ni kita 2 xde hutang.. lepas ni 2-2 kena punctual, ok! wakakakakak =))

but, masa sampai panggung wayang, I tengok line dah panjang gaban... sampai ke escalator, ok! then, Ainaa pegi survey, tngk ade ke tak line lain utk Harry Potter. skali tu, dia dengar announcement yg untuk tiket Harry Potter ngn Transformer pegi kaunter 7. So, I ngn Ainaa cepat2 la pegi beratur and beli tiket...

lepas tngk Harry Potter, I pegi la cari kedai yg jual brg2 yg I nak beli tu. I sgt sakit hati bila tak jumpa kedai tu! sgt benci!!!!! start situ la I naik angin. Panas baran I tu pun keluar la time tu.. yg Ainaa ngn Eena pplak mengekor je. I rasa bersalah la ngn diorg sebab Ainaa time tu lapar, terpaksa la mengekor I. So, at the climax of our story, I paksa Ainaa ngn Eena pegi makan, I plak pegi maxis centre. lepas pegi maxis centre, I terjumpa kedai yg I cari tu! muahahahah.. I pun shopping sakan la kat kedai tu.. RM17.30 melayang.. huwaaaa... =((

last2, mama call.. around 7.40 mcm tu... punya la kitorg takut sebab mama dah tengking2 sebab lambat balik since kitorg sebenarnya nak pegi kenduri rumah my aunty kat Kajang.. adoi!

btw, I nak pegi IKEA la.. sapa nak bawak I pegi IKEA?? muahahaha... =P

P/S: Sorry my darling... I know I'm bad.. Very bad girl!

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

1 Love notes:

so caner? ari nih dah cool down?

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang