H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

OH OH OH... I nak buat satu confession ni.. sejak kebelakangan ni I banyak buat orang tersinggung or terasa... Antara orang2 tersebut adalah 2 orang yg bergelar pendidik kepadaku dan mungkin beberapa org rakan2 ku.. almaklumla.. keliru identiti lagi nih.. iskk

So, I would like to apologize Mr Al-Junid, Mr Jismi and all my friends...

I rasa bersalah sebab masa I call dia hari tu I ada tercakap fakta yg salah... mungkin beliau segan.. muahaha.. almaklumla.. syiqa ni kan main lepas jerk.. kurang asam punya orang mmg macam ni.. =P

Mr Jismi laks sebab tak siapkan assignment dia hari tu.. kata-kata dan nada dia membuatkan I rasa sangat ralat sebab tak siapkan kerja tu... Dia tak tengking, tak menyindir... tapi nasihat dia dan air muka dia yg terkilan tu buatkan I rasa bersalah sgt..

Kawan2 laks.. sorry la lately ni mood asyik tak stabil je.. asyik rasa moody je.. Escpecially sebelum cuti hari tu.. maybe sebab hari tu nak period kot...

Haaa... Sorry to Ainaa sebab masa keluar hari tu I ter moody laks.. Ainaa, awak marah kita ye? Kenapa kita call and text awak, awak tak jwb phone or tak reply sms tu? =( awak busy ke??

Zali.. Aku mintak maaf sebab rindukan kau!

KEPADA SEMUA ORANG2 KESAYANGANKU YANG TELAH DIRIKU LUKAI HATINYA, AMPUN DIRI INI YER.. I LOVE YOU!

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang