H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

wakakaka.. title macam gempak je kan?
actually saje je nak announce kat satu dunia yg I ni tengah selsema, batuk...
semalam (13 Julai 2009) I sakit gusi and loya2... tak selera nak makan. aiyoooo....
Takpe. redha je la.. Allah turunkan penyakit tu supaya I insaf and untuk hapuskan dosa2 kecil,kan??
btw, sekarang ni dah pukul 4.20... belum lunch lagi.. sebelum pegi kelas FAR100 tadi I dah makan roti marjerin satu... muahahaha.. so, sekarang ni dah KEBULUR! sape mau sponsor makan??

P/S: Betul apa yg Mr Al-Junid cakap... Once dan masuk U, dah tak sama macam sekolah dah... semua lecturer akan bagi assignment seolah2 aku ni tak payah @ takde assignment utk subject lain la pulak, kan?? muahahaha.. I love you la Mr Al-Junid! :-*

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

2 Love notes:

Gatal mu dehh! haha :) sabar je lahh ;)

Kuatkan hati dear syiqa...... jangan nangis ..... kena selalu melihat semua didepan mata sebagai satu cabaran..... sebab apa yang syiqa lalui sekarang ni...sikit jer lagi ...... ada banyak lagi dugaan yang besar disepanjang perjalanan mengejar cita-cita........

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang