H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Kelmarin, masa I nak hantar barang2 kat Kolej, my friend (Nisa) cakap pintu bilik terkunci. Hampeh. I ingtkan kunci ada kat Residen Staff. Skali tu, Residen Staff kata kunci bilik kitorg takde kat dia. I call la Fika. Fika cakap ade kat notice board dalam bilik kitorg! hampeh! sape amek kunci tu kat Residen Staff (RS) tapi tak bagitau? tak pasal2 kena umpil pintu tu.. alkisahnya pulak, ade la mamat handsome dari Kasturi nak tolong bukakkan pintu tu.. (nasib baik masa tu tak ramai lagi yg balik Kolej and mama ada. kalau tak, jangan harap mamat tu nak naik Kolej pompuan!) Disebabkan "kehandalan" mamat tu, dia pun bukakkan pintu bilik kitorg, pintu tu stuck!!! hampeh tol! tak pe la. orang dah nak tolong, terima kasih je la.. pasal pintu tu, lain hari cerita.. tapi, kak raihan suruh buat report. I pun pegi la buat report tadi.. muahahaha...
P/S: Nyesal tak amek number phone mamat tu. I sempat tanya course dia ngn Kolej dia je.. Mamat tu dak course Insurance ngn dok kat Kasturi... -.-'

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang