H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Aku lupa la ape nak update untuk post ke-3 ni.. isk... nanti bila aku ingt, aku update la yer...

updated: aku dah ingt! Muahaha.. aku nak bagitau korg satu dunia yg aku punya number dah di transform ke postpaid.. muahahaha.. mau pengsan mak aku tngk bil anak dia ni nanti! muahaha...

actually, hari sabtu hari tu kitorg bertolak dari umah kol 11 pagi, tapi merayap ke giant, carefour, ngn KLCC... mama ngn ayah laks merayap ke mana ntah; untuk betulkan air cond.. muahaha.. nenekanda call dalam pukul 2.30.. dia ingtkan kitorg dah sampai kampung.. rupanya baru nak bertolak dari KLCC.. agaga...

kami pegi giant sebab nak amek baju kurung yg mama tempah ngn beli stok makanan I.. =) then, i plak nak carik Ink cartridge.. tapi, harganya melampau2 laks... RM60 utk black.. hampeh tol!!! Tu pasal la I ajak mama ngn ayah pegi Carefour. Kat Carefour murah ckit.. RM48 utk black.. ermm.. pastu, I ronda2 dalam carefour tu.. I jumpa ring file.. murah jer.. 6 file harganya RM10.. hehehe.. I pun dengan senyum bahagianya terus la capai fail tu.. murah beb! mamat cashier tu macam handsome je! huhu...

masa kitorg kat Carefour tu, mama ngn ayah pegi la service air cond kereta.. lepas mama ngn ayah amek I ngn Eena kat Carefour, kitorg gerak g KLCC sebab ingtkan nak tukar sim card jer.. nak wat replacement.. tapi, ntah camner, mama dgn murah hatinya nak tukarkan line I ke postpaid.. muahaha.. i pun dengan senyum coverline nya, terus la registerkan my number tu utk postpaid.. akhirnya! hahaha.. I amek yg commitment RM30 sebulan jer.. pastu, I amek plan yg sms tu.. RM 8 untuk 500 sms maxis ke maxis =D bahagianya hidup!! Alhamdulillah =)

Doakan semoga I gembira di Lendu ni yer... =)

P/S: Lecturer Financial Accounting aku tu sporting la plak. sweet je dia.. :-*
kenapa lately ni asyik teringat kat Cikgu Jufree je haaa???

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang