H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Frankly speaking, kali ni aku tak redha langsung masuk Kampus. Aku rasa sedih, sebal, semuanya ada.
Sebab apa? kawan2 aku ada yg jenis suka mengajuk2 aku... aku tak suka!!! yg paling aku terkesan sekali masa Afiqah ulang tayang balik insiden aku menangis sbb x sempat nak beli buku hari tu... pastu, tadi fatin cakap "jom la pegi CC luar wey. nanti syiqa nangis lagi pulak"... can you guys imagine how do i feel???
Sudah la aku tengah homesick.. diorg persendakan aku macam tu pulak.. then, aku rasa diog nerd! aku macam tak berapa serasi dengan diorg.. I don't know why.. I hope Mr Al-Junid were here with me because before this he is the one who support I selain my family.. My family pun dah tak boleh nak kata apa dah since I asyik berendam air mata je kat sini.. I hate this feeling!

P/S: Rindu kat semua orang kat KL... especially Mr. Al-Junid ngn Nurdina Batrisha.. rindu kat family jangan cakap la... only GOD knows how do I feel because HE is the one who created this feeling for me...

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

6 Love notes:

be strong laa. Biasalah tu. dah kata member. berkawan la elok2. esok doranglah yang tolong kau. kau tak kan sentiasa dpt yang terbaik. sebab, yang lebih baik dari yang terbaik menanti kau. :) jangan harapkan kawan yang sama mcam skula menengah dulu. setiap org ada perangai masing2 . chill okey? :)

Btw, Nur Dina Batrisha dah pandai berjalan! Lari pon boleh, masa ambil mak kat rumah makngah tadi, *lepas sampai KL laaa* dia ada kat rumah makngah. dia lari bila mama dtg kat dia. hahahahaha.

chill la darl..
insya Allah lama2 okay..
kte pun kat taylors dah ni..
i feel tired but what to do..
we both have no choice right.. :)

hahahahaha....

i think both of us do have other choices..

do u get what i mean??

MARRIED!!!!

wakakakakaka

=))

ceis

aku balik weekend ni aku nk main lumba lari ngn dia

sape lagi cepat smpai!

muahahahahahaha

Arghh. mestilah dina. badan dia kecik and ringan. dia boleh pakai baju kebaya. haha :) ta pon, dia pass baton kat abg ejump. hahaha ;)

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang