H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Coral Speaking...

Kelas kitorg menang first prize! hehehe... I ada video and gambar2 sempena coral speaking tu.. tapi x edit la.. nanti bila dah edit, I akan upload ok.. Insyaallah =) memula tu rasa macam malas je.. tapi, bila lama-lama rasa seronok plak sebab I mula rapat ngn classmataes I.. I dah mula kenal diorg.. Enjoy tau choral speaking tu...

Closing Night...

Closing night utk English Week macam palat ckit la.. sebabnya, ada la beberapa insiden yg berlaku.. nanti bila I rajin, I story.. sebabnya sekarang takde mood... Semuanya sebab misscommunication... =((

Performance kitorg utk malam closing night tu pun hampeh ckit.. tak meriah dan tak segempak masa bertanding hari tu... =((

P/S: Kami tengah busy untuk bukak blog kelas DIA1A sesi 1 2009.. tengah sibuk2 buat blog tu, ada orang tergolek la plak.. sorang tergolek, sorang lagi sibuk nak terbang mcm superman! =P

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang