H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

FINALLY!!!! Muahahaha...

I dah balik rumah! yey! seronoknya dapat balik rumah.. sejak H1N1 punya kes ari tu, I tak balik KL pun.. Kalau kluar kampus pun juz balik Kelemak. Other than that, dok kampus jer...

Oh Bosan!!! Sebabnya, dunia I cuma kelas, kolej... kelas, kolej.. kalau nak makan, pegi syahbandar.. dah la I malas sungguh nak pegi syahbandar tu..

sebabnya, tangga ke tun merah tu tinggi nak mampos, pastu tangga jambatan kat tasik lagi, tangga kat masjid lagi.. punya la banyak tangga kalau nak pegi syahbandar tu.. kalau takmo naik tangga, kena lalu jalan yg berbukit.. pffff...

Actually I nak bagitau u all yg I dah selamat sampai umah.. hehehe.. termelalut laks.. I dah ada beberapa agenda utk esok.. hehehehe... nak makan apa pun I dah listkan dalam kepala otak nih.. balik minggu ni mmg macam2 nak request... =D

P/S: Merajuk ngn Zali.. baru plan nak pegi jumpa dia and bagi hadiah birthday.. tapi x jadi la kut since I touching ngn dia.. huh!

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang