H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

hehehehe.. Semalam birthday Zali... Malam semalam I sms dia, wish Happy birthday! then, tgh hari semalam, masa I tengah makan lunch, dia call I.. Dia tnye I mana I ingt birthday dia... Mesti la aku ingt Zali oiii... =P
Pastu, Miss Ana laks kaco.. Isk... serabut tol... =P then, sebelum Ko-ku dia call lagi.. tapi, kena kaco gaks.. Miss Ana turun plak.. dia siap diri kat kaunter lagi...Masa tu Zali kat backup.. saje monteng yer.. ;;) (terror gaks dia nih.. bleh buat cheezy wedges sambil gayut phone!) muahahaha... :-*
masa Ko-ku dia call lagi.. tapi, masa tu tgh kawat.. so, x sedar la.. alahai.. sedih btol!
Malam, around 12.30 dia call.. tapi around 1.15 macam tu line putus.. sebabnya free call utk birthday tu dah habis.. agaga... tak pasal2 credit dia melayang Rm8 =P

Apa pun, happy birthday my friend! You are one of the greatest gift in my life =)
P/S: Dia ingt course apa yang aku study and kat mana aku study! hehehe... =D
tapi, adik angn makwe sendiri pun x ingt.. hampeh btol!

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang