H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

1 Ogos hari tu, I balik Kg Kelemak. then, malam tu, sebelum mama bertolak balik KL, mama ngn ayah ngn Eena hantar I balik Kolej Kediaman. pastu, masa on the way tu, jalan ber'asap' gila.. tak nampak jalan.. samar2 je... klau ade director yg nak buat shooting drama seram, takyah guna prop asap tebal2 tu tau... wakakaka...
then, malam tu kitorg makan2 dalam bilik.. mama masakkan kitorg nasi goreng, sambal sotong.. makan2 ramai2... kenduri sakan malam tu.. siap ade air coke ngn 100 plus lagi.. hehehe... bila tinjau luar tingkap je, berkabus sungguh... jarak penglihatan lebih kurang 300-500 meter sahaja!!!
esoknya ahad. bangun around 8.00 pagi, dengar fatin bising2 nak pegi settlekan PTPTN dia... so, I bangun and basuh baju.. seperti baisa, I kalau basuh baju mmg sejam.. muahaha.. ye la.. basuh tangan.. baju laks lebih kurang 3 hari punya baju.. =P masa bangun pagi tu, rasa macam hidup dalam asap je.. tebal sgt kabus tu... takut jugak! but, around 9 pagi macam tu, baru kabus tu clear.. baru nampak tanah gondol sebelah kolej tu, baru nampak bangun library.. sikit demi sikit la.. lega rasanya.. =)

P/S: Aku takut bila berada dalam kabus tebal hari tu. tapi, ketakutan tu hilang bila aku mula nampak jalan raya di bawah kolej Tun Merah tu.. Kesimpulannya, macam mana aku takut pada kabus tebal tu, macam tu jugak la aku takut bila kau kata "TIDAK".. sebab apa? Sebab aku akan teraba-teraba mencari jalan pulang.. tapi aku percaya, ketakutan tu akan hilang sebaik sahaja aku nampak jalan yang membawa aku ke puncak!

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

1 Love notes:

GIla la ayat site P/S kau tuh! haha :)
Mahu kasi bunga-bunga je doe!
Haissh!
Still ingat Zali ke>
SHUT UP la weyh!
AKu bosan dengar cerita mamat sengal tu
Erghh!! :)

Baik kau ushar Daddy or Nash je.
Waahah!
Ada la pekdah eh jugakk.
Wahahah :)
Kalau kau ta nak, kenenkan aja dengan aku.
hahaha :)

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang