H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

tadi dah dapat kad pelajar.. muahaha.. dah tak yah pakai kad sementara yg tak canggih tu lagi.. agaga... =P
I sangat happy sebab nama yg diorg tulis kat kad tu ialah NUR'ASYIQAH dan gambar i kat kad tu agak cantik la.. siap pakai baju kurung favourite I lagi.. hehehe... Lepas ni nak tukar tali la.. xmo pakai tali yg beli ari tu.. (tali hari tu ada tulisan UiTM.. kalau pakai tali tu, org dpt detect; ni mesti part 1 punya student) sebab, bleh perasan jadi senior! muahahaha =D

P/S: What ever it is, I am PROUD to be UiTM student !!! Don't you ever try to insult UiTM!!!

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang