H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Rabu, 5 ogos 2009...

Setelah sekian lama menanti dan mengharap, akhirnya peluang itu muncul juga...

hari tu, I balik dari kelas sorang2 sebab I ada urusan sikit. then, lepas pegi beli makanan, I lalu depan Kasturi; since I malas nak naik tangga batu cave tu. (lagipun, bukit tu lagi dekat ngn dewan makan; compare to tangga tu..)

Masa I baru nak daki bukit tu, I nampak ade 3 orang lelaki turun dari bukit kat Kolej Kasturi tu... memula I tak perasan sape diorg.. tapi, I melintas la sebab takmo jalan sebelah diorg.. nanti diorg kataI miang laks.. So, bila dah dekat ngn diorg tu, baru I perasan yg "D" salah sorg daripada 3 org tu! muahahahaha... then, nak tau ape yg berlaku??

D : wah...dah dapat kad matriks baru dah...
Syiqa: (senyum kegembiraan)

Balik bilik je, terus kecoh2 crite kat roomate ngn levelmate... Nisa cakap I makan berselra sungguh lepas jumpa D... muahahahahaha... ye la.. sejak minggu mesra siswa hari tu, I tak pernah jumpa "D" tau!

P/S: Aku tak peduli ape pun Sexual Orientation dia... Orang kata dia GAY, tapi, mungkin itu cuma khabar angin je kut!

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang