H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Isnin, 15 Sept...

Pagi - Kuiz FAR.. macam palat. Aku tak reti haram jadah pun nak buat depreciation tu.. even aku tak tau bila Mr jismi ajar benda alah tu. seingt aku, aku tak pernah ponteng kelas FAR lagi tau! Ni mesti kes aku berangan dalam kelas ni.. -.-'

Tengah hari - Speaking Test.. aku ni mmg sgt konfiden la time test tu.. tahap konfiden aku tu smpai aku tersasul bahasa melayu lak.. adoi! mampos aku! deduct mark lagi! dah la point aku macam shhhiel... wakakakaka.. xpe la.. aku dah bnyk mencarut ni.. mari kita beralih ke cerita seterusnya...

Petang - lab test AIS... Pergh! Soalan dia dah sebijik mcm dalam latihan yg Madam Zaharah bagi. tapi tak sempat buat.. sibuk siapkan assignment.. practice tak buat.. walhal Elyana dah bgtau soklan sama je ngn latihan tu.. tapi degil! wakakaka.. padan muka.. btw, seperti biasa la.. klau ade lab test, kelas kitorg buat mcm xde test je.. siap jalan2 tnye member lagi.. kuang kuang kuang... yg aku bengangnya, ada la sorg classmate aku ni.. dia sibuk nak eksyen yg dia dah buat exercise tu.. pergh. hanya Allah je tau betapa berbulunya aku masa tu.. aku ingt nak cover line je. ingt nak buat tak dngr. tapi aku mendidih gak. Aku sound je la "tak payah nak eksyen kau tau buat!" terus terdiam dia.. amek kau! wakakaka.. shhh.. sorry la eyh cik akak! tak sengaja la.. dah time tu aku tgh tension.. kau lak buat hal depan aku..

P/S: Masa nak tunggu turn utk speaking test, ada la sorg jejaka lalu.. (beliau yg menjadi perhatian freshie2 masa mms dulu tu.. ala.. aku ade pe tulis psl mamat tu before this...) klau madu aku ada msa tu, maunya tersenyum lebar dia.. kuang kuang kuang..

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang