H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

10 Sept 2009...

Kelas MAT126 di awalkan. Miss Fara buat kelas kol 9.00 pagi. Habis kelas kol 10.00.. Disebabkan kelas habis awal, Shikin plan nak keluar kejap sementara tunggu kelas BEL pulak.. Kelas BEL petang, kol 4.30 ptg.. Then, aku ikut Shikin, Nabila ngn Ayul pegi Dataran Pahlawan. (ada air mata yang tumpah!) tengok wayang! citer "Final Destination".. hehe.. best! Cerita tu tak seram. tapi, NGERI! Huwaaaaaaaaaaaaa.. =(( pastu, aku beli kek cheese kat secret recipe.. malangnya, bila time berbuka, kek tu dah tak sedap lagi.. dah lembik.. sob sob sob... ye la.. spe suruh beli time tengah hari, kan?

*takmo buat review citer FD tu.. nanti dah tak surprise!*

Hari Ahad pulak..

Kitorg (semua roomate aku ngn fatin, yana, chichi, shiro ngn nani) pegi jalan2 kat MP.. aku malas cerita ape berlaku.. nanti sakit hati.. kuang kuang kuang.. so, kesimpulannya, hari ahad tu aku habis RM180 beli baju, etc... ade gmbrnya. tapi malas nak upload.. hehehe... yg penting, aku sgt penat selain aku tak blaja pun utk kuiz FAR, speaking test ngn lab test utk AIS esoknya.. kuang kuang kuan.. hajat di hati nak meniru Nisa, tapi malangnya dia pun tak betul! hahahahahha... tu la.. niat buruk, tak dapat berkat!

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang