H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Syiqa: Kenapa? cakap je la..

Zali: tak nak. nanti kau sedih...

Syiqa: Tak pe. aku tak kisah. cakap je.

Zali: kau manja sangat la.. terlalu manja.. lepas tu kau tu kuat sangat cemburu...

Syiqa: Ouh, yang buruk je la kau nampak?

Zali: Bukan. Kau peramah dengan orang. Aku tau kau suka tolong org. tolong kawan2 kau..

Syiqa: oh. kau tak rasa ke aku ni tak mudah putus asa?

Zali: Ha.. betul jugak.

Syiqa: Tengok. kau bagi kelebihan lagi banyak dari keburukan.

Zali: Tapi kita memang tak sesuai!

P/S: I don't know why we were talking seriously that night.. Kalau tak cakap benda2 berat mcm tu, takde la keluar conversation mcm ni, kan? Takpe. aku dah boleh terima. Cuma, Aku merayu, jangan tipu aku lagi. =)


SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

2 Love notes:

Salam,

Selamat hari raya dan maaf jika ada bahasa chekdee yang menyinggong perasaan. Semuga di hari yang mulia ini, kita semua akan bergembira dan happy disamping keluarga tercinta.

Cute gak syiqa pakai tudung.... suka tengok......

hye cik syiqa...
selamat hari raya aidilfitri
maaf zahir and batin...

thank you cause setia bagi comment kat blog I...

well, one thing that I can see when I read your blog, its full with emotion... No wonder you can understand me about my latest writing entitle H.O.M.E... U're good in understanding sad emotion.. but that what I hate the most, sad, sad, sad and sad... and that's what i can see in your blog...

Im not telling you that u're full with sadness no... that not what i'm meant...

Life is short, so enjoy ur life while u can.. dont let the sadness spoil the moment... Always take a positive thinking.. smile always, and im sure u'll be happy all the time..

dont be scare of what other people think about u.. because i believe that's what u are...

mana yang buruk tu, ubah... mana yang baik, sila maintain.. memang sometimes kita ada problem, but dont let the problems being an obstacle to enjoy our present...

last word... be happy all the time.. :)

P/s: sorry klu comment ni xda kene mengena dengan post u.. hahahahaha... stay cute okay gurl...!

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang