H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"



Time: Lebih kurang 1:50 pagi
Date: pagi 28.9.2009
Lokasi: Bilik TMH 1207; Blok 1 Kolej Tun Merah

Syiqa: (sengaja missed called hp zali utk check sama ada Zali off hp lagi ke x. Bila dengar caller ringtone je, aku terus letak phone.. hehe) Dia dah tak off HP!

Fiqa: Spe? Zali?

Syiqa: Alamak! Dia call balik! Fiqa, tolong jawab ni! Cakap Fatin dah mati! (zali panggil aku Fatin)

Fiqa: Kenapa cakap mati?

Syiqa: jawab je la!

Fiqa: Hello. Assalamualaikum..

Zali: Hello, fatin!

Fiqa: nak cakap dgn Fatin eh? Dia dah mati..

Zali: Ouh, dah ade kat alam lain? (terus letak phone)

Fiqa: (letak phone jugak) Kenapa cakap mati? Karang mati betul2 baru tau!

Syiqa: ye la. Biar la. Dia bukan kisah pun klau aku mati! Tapi, dia marah, ke? Aku tak pernah dengar suara dia gtu! (aku bukak loudspeaker. tu yg boleh dgr suara zali)

Fiqa: Agaknya la.. Ye la.. kau cakap mati.. cakap la benda lain!

Syiqa: (terus pergi toilet. Balik toilet je nampak sms zali)

Syiqa: dia hantar msg eyh? "x ksah... lau xnk....smbg pn.." alamak! ape ni? ouh. tak kisah klau xnk sembang!

Fiqa: aku dah hntr sms kat dia dah, aku cakap "x fhm!"

Syiqa: haha.. dia reply! yey! "bkn xnk smbg. nak sgt. tp takot plak ko msok tnjung rmbutan. aku xmo la ko jd gila sbb ari2 aku kaco ko."
Zali: "Ak x gle pn. npew x tdo ag?"
Syiqa: "xtdo lg sbb 2ngu ko call la. Btw, ko blh terime x kalo aku kaco ko?
Zali: xpn.. td spe yg jwb kol...esk x ad klas ke? (kitorg bersms untuk tempoh setgh jam.. then, terputus mcm tu je.. disbbkan satu sms ni..)

*Atas nasihat Fiqa, aku hantar satu sms yg agak "serious" kat dia.. sms malam tadi terhenti selepas aku hantar sms tu kat dia... takpe la.. aku dah pasrah...*


P/S: Aku masih menanti jawapan kau!


Tapi, aku berjanji, aku takkan menangis lagi walau apa pun jawapan kau..


Izinkan aku terus merindui kau!


SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang